Το 1ο Καρναβαλικό Διαδικτυακό Παιχνίδι

Αύριο (Σάββατο 20/2) ξεκινάει το 1ο διαδικτυακό καρναβαλικό παιχνίδι που οργανώνει ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας σε συνεργασία με την Καρναβαλική Επιτροπή.

Το παιχνίδι που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει ερωτήσεις, αναζητήσεις και δημιουργίες σε καρναβαλικό πνεύμα και σ’ αυτό θα μπορούν να πάρουν μέρος τόσο φυσικά πρόσωπα όσο και παρέες-ομάδες.

Για τη διοργάνωση του Παιχνιδιού έχει ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε να αποτραπούν συναθροίσεις αφού η συμεμτοχή σ’ αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 170 πρόσωπα και όλοι κι όλες που θέλουν πάρουν μέρος στο παιχνίδι έχουν τη δυνατότητα επικοινωνώντας στο facebook με το «ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» ή με το προφίλ και τη σελίδα «1ο Διαδικτυακό καρναβαλικό παιχνίδι».

Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του ενώ θα υπάρξουν δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές και αναμνηστικά έπαθλα για όσους τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα.

Μπορεί η πανδημία να μας έχει κλείσει μέσα αλλά το καρναβαλικό κέφι μας δεν θα υποσταλεί.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων