Της … Τσικνοπέμπτης στην Κάτω Αχαΐα! Με βραστό, κρασί, ζωντανή μουσική και χορό…

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη που έγινε στην Κάτω Αχαΐα στην πλατεία Παπαγιαννακοπούλου.

Το Αχαγιώτικο Καρναβάλι σε συνεργασία με τον δήμο δυτικής Αχαΐας, τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης του δήμου, το ΚΕΔΔΥ και τον Εμπορικό Σύλλογο κέρασε βραστό, κρασί και φυσικά κέφι και διασκέδαση τον κόσμο που τόσο έχει ανάγκη να το ρίξει λίγο έξω αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Στην πλατεία Παπαγιαννακοπούλου είχε στηθεί το πατάρι για την εκδήλωση του δήμου δυτικής Αχαΐας που φέτος ενισχύει το Αχαγιώτικο Καρναβάλι. Κίνηση η οποία γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. «Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό καθώς φέτος λόγω της κρίσης, οι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί και δεν έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν όπως τις προηγούμενες χρονιές», σημειώνει μέλος της καρναβαλικής επιτροπής.

Η πλατεία γέμισε από κόσμο, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν το μουσικό πρόγραμμα και με την καλύτερη διάθεση ευχήθηκαν όλοι και του χρόνου! Ο καιρός ήταν σύμμαχος των καρναβαλιστών και των πολιτών, αφού στην Κάτω Αχαΐα από νωρίς ο ήλιος «ζέστανε» το κλίμα!

Στην πλατεία βρέθηκε ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Άγγελος Διακάτος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης και επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Δύμης Ξενοφώντας Μπαχράς, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Βασίλης Γκοτσόπουλος, πολλά στελέχη του δήμου, εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους και πολλοί άλλοι!TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-1 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-2 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-3 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-4 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-5 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-6 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-12 TSIKNO-AXAGIA-KOSMOS-17

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων