Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευμένους από τους συνεργάτες του.

Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευμένους από τους συνεργάτες του.   

Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε η  Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας.  «Ύστερα από την βελτίωση του προβλήματος ύδρευσης  που αντιμετώπιζε η Τοπική Κοινότητα με τις ανορύξεις των γεωτρήσεων συνεχίζουμε με την ανακατασκευή του γηπέδου του χωριού.   Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα δώσει διέξοδο στα παιδιά, θα τα μάθει να συνεργάζονται και να αθλούνται σε συνθήκες πολύ πιο άνετες και σύγχρονες.  Στόχος μας είναι σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα του Δήμου μας να δημιουργήσουμε όμορφους χώρους άθλησης που θα προσελκύουν παιδιά και αθλητές να μάθουν να αγωνίζονται,  να προσπαθούν, να διδάσκονται,  να παλεύουν  έντιμα και να μην εγκαταλείπουν  στις δυσκολίες της ζωής» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Παλαιολόγος Γεώργιος, Διακάτος Άγγελος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Μπαχράς Ξενοφών,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιωσηφίδης Ελευθέριος, ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης , εκπρόσωπος του προεδρείου της ομάδος Ατρόμητος Λάππα 2015 κ. Αντωνόπουλος Άγγελος και ο αρχηγός της ομάδας κ. Βέρρας Χαράλαμπος.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων