Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευμένους από τους συνεργάτες του.

Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευμένους από τους συνεργάτες του.   

Τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στο Λάππα επιθεώρησε η  Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας.  «Ύστερα από την βελτίωση του προβλήματος ύδρευσης  που αντιμετώπιζε η Τοπική Κοινότητα με τις ανορύξεις των γεωτρήσεων συνεχίζουμε με την ανακατασκευή του γηπέδου του χωριού.   Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα δώσει διέξοδο στα παιδιά, θα τα μάθει να συνεργάζονται και να αθλούνται σε συνθήκες πολύ πιο άνετες και σύγχρονες.  Στόχος μας είναι σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα του Δήμου μας να δημιουργήσουμε όμορφους χώρους άθλησης που θα προσελκύουν παιδιά και αθλητές να μάθουν να αγωνίζονται,  να προσπαθούν, να διδάσκονται,  να παλεύουν  έντιμα και να μην εγκαταλείπουν  στις δυσκολίες της ζωής» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Παλαιολόγος Γεώργιος, Διακάτος Άγγελος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Μπαχράς Ξενοφών,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιωσηφίδης Ελευθέριος, ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης , εκπρόσωπος του προεδρείου της ομάδος Ατρόμητος Λάππα 2015 κ. Αντωνόπουλος Άγγελος και ο αρχηγός της ομάδας κ. Βέρρας Χαράλαμπος.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα μέτρα λόγω επικείμενων πλημμυρικών φαινομένων κακοκαιρία ΕΜΙΛ”

Σήμερα Παρασκευή 1/3/2024 συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΙΚΑ 27-02-2024.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Ε.Δ.Η.Ε. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-02-2024 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΑΙΙΚΩΝ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων