Την βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων για την αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου ζήτησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης από τον διευθυντή του ΑΝΥΕΘΑ κ. Ιωάννη Παξιβανάκη.

Την βοήθεια και τη στήριξη του Στρατού με την διάθεση βαρέων μηχανημάτων για την αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ζήτησε ο δήμαρχος κ.Χρήστος Νικολάου.

«Ο δήμος μας δεν διαθέτει ούτε τα κατάλληλα μηχανήματα που χρειάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών σε όλο το δίκτυο των αγροτικών δρόμων αλλά ούτε και τις οικονομικές δυνατότητες – λόγω της ασφυκτικής δημοσιονομικής κατάστασης-  για να χρησιμοποιήσει ιδιωτικά μέσα. Ως εκ τούτου, με ελπίδα & αγωνία , προσβλέπουμε στην βοήθεια του Στρατού μας, για την στοιχειώδη αποκατάσταση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων,  αφού μετά την τελευταία θεομηνία, συνέπεια της οποίας ο δήμος κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,  όλο το αγροτικό δίκτυο είναι κατεστραμμένο», ανέφερε ο δήμαρχος.

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ.Σπύρος  Τραχάνης  και ο βοηθός δημάρχου κ. Νικόλαος  Οικονομόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων