Την Τετάρτη 27 Μαΐου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

Σας προσκαλούμε την Εικοστή Εβδόμη ( 27η ) Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΪΟΥ 2015

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 9.341/22.05.2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 • Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την Διαχείριση των Δικτύων Ύδρευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας μετά από αίτημα της Α.ΚΙ.Δ.Α.

 

Εισηγητής: Τραχάνης Σπυρίδων, Πρόεδρος ΔΕΥΑΔ

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την  έγκριση  Ανανέωσης Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό των Ζωνών των Δημοτικών Σχολείων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Κάτω Αχαΐας.

 

Εισηγητές: α) Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

β) Μπαχράς Ξενοφών, Βοηθός Δημάρχου για Θέματα Παιδείας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση – γνωμοδότηση επί της άδειας κατασκευής – απότμησης πεζοδρομίου της εισόδου – εξόδου της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με διακριτικό τίτλο «Καύσιμα Πελοποννήσου Α.Ε.»

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης περί Διαγραφής Οφειλής που έχει ήδη βεβαιωθεί.

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης του κτιρίου ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου και Χαράλαμπου Βέρρα για τη στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Λάππα .

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμητρας Παναγοπούλου για χρήση αυλείου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Λάππα .

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της παράτασης σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου ιδιοκτησίας Νίκης Οικονομοπούλου για τη στέγαση του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) Κάτω Αχαΐας .

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση εκμίσθωσης κτιρίου (κατάστημα) ιδιοκτησίας του Δήμου στον οικισμό Μέσα Παραλίμνη της Τοπικής Κοινότητας Αράξου της Δημοτικής Ενότητας  Λαρίσσου .

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της 83/2015 απόφασης Δ.Σ. για την μίσθωση χώρων τοποθέτησης καντινών.

 

Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης και καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμοροι) για το έτος 2015.

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση παράτασης προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Κάτω Αχαΐας – Τμήμα 1» της Δημοτικής Ενότητας Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με: α) Επικαιροποίηση της μελέτης : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» και β) Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΪΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Υδατόπυργος Λάππα» της Δημοτικής Ενότητας Λαρίσσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας .

 • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση των αποφάσεων της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

 

Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Πρόεδρος της Επιτροπής

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων