Την συμβολή του ως προς την δημιουργία αστυνομικής υποδιεύθυνσης στην Κάτω Αχαΐα ζήτησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Ιωάννη Σειντή

20140924_122805

Με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Ιωάννη Σειντή, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και ενημέρωσης με σκοπό τη δημόσια ασφάλεια.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην έξαρση των φαινομένων των κλοπών, των διαρρήξεων, της εμπορίας και της διακίνησης των ναρκωτικών, της βιαιότητας, της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και εν γένει της παραβατικότητας, ενώ τόνισε : «… ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση στην Κάτω Αχαΐα, στην έδρα του νέου Δήμου, ώστε στοιχειωδώς να μπορέσει να ελέγξει την υφιστάμενη κατάσταση. Ενώ, η άμεση δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την προστασία της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας».
Ο κ. Σειντής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, ουσιαστική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων