Την παρέμβαση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργου Πατούλη για την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση της Κ.Υ.Α σχετικά με των διαγωνισμό των καντινών και την επιμήκυνση της χρονικής περιόδου ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Την επίσπευση διαδικασιών για την έκδοση της απόφασης : «Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού», ζήτησε με επιστολή του ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας , κ. Χρήστος Νικολάου.

Παράλληλα ο δήμαρχος ζητά στην παραπάνω επιστολή  να εξεταστεί και η επιμήκυνση της χρονικής περιόδου με τη λήξη της  δημοτικής  θητείας, ένα πάγιο αίτημα που εξυπηρετεί τόσο τους Ο.Τ.Α. όσο και τους ενδιαφερόμενους διότι τους δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο για να διαμορφώσουν πιο όμορφους και καλαίσθητους  χώρους αναψυχής αλλά «εξυπηρετεί» και τους λουόμενους που κάνουν χρήση του αιγιαλού.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων