Την Παρασκευή συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 και ώρα 13:30΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου,  προκειμένου να συζητηθούν τα  παρακάτω θέματα:

  1. Εισήγηση επί της υπ. αριθ. 2/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας περί: εκμίσθωσης του δημοτικού οικοπέδου (Παλαιό Δημαρχείο Δύμης) που βρίσκεται εντός των ορίων της Τ.Κ. Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

  1. Γνωμοδότηση  για την προσωρινή μετακίνηση του χώρου στάθμευσης ΤΑΧΙ (πιάτσα) επί της πλατείας Παπαγιαννοπούλου, κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου ‘Ανάπλαση ιστορικού και εμπορικού κέντρου Κάτω Αχαΐας – Τμήμα 1’  και την αλλαγή της θέσης τοποθέτησης των κάδων απορριμμάτων (απόφαση 5/2015 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας)  .

 

  1. Γνωμοδότηση  οριοθέτησης τοποθέτησης κάδου απορριμμάτων στις Εργατικές Κατοικίες (παλιές) στην Κάτω Αχαΐα της Δ.Ε. Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (απόφαση 43/2014 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας) .

 

  1. Σύνταξη ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων για το έτος 2014 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

                      

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΥΛΩΝΑΣ

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων