Την ενίσχυση των περιπολιών στη Δυτική Αχαΐα, λόγω της έξαρσης των κλοπών και των διαρρήξεων, που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, ζητά ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Ιωάννη Σειντή

Την ενίσχυση των περιπολιών, στη Δυτική Αχαΐα,  ζήτησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου στην συνάντηση  που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Σειντή.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος αναφέρθηκε τόσο στις συνεχόμενες κλοπές  και διαρρήξεις που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα όσο και στην έξαρση των  ζωοκλοπών καθώς και στην αφαίρεση δημοτικής περιουσίας ( κλοπή καλωδίων , φρεατίων κ.λπ.)  και ζήτησε στο πλαίσιο του εφικτού την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ανωτέρω φαινομένων ειδικά από το τμήμα των Ο.Π.Κ.Ε.  και της ασφάλειας.

Ο κ. Σεϊντής  υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει ουσιαστική προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κλοπών και των διαρρήξεων, προσπάθεια η οποία έγινε ορατή από την πρώτη κιόλας στιγμή με την αποστολή ομάδας για μια πρώτη αυτοψία στις περιοχές με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων