Την δομή του κοινωνικού φροντιστηρίου πρόκειται να θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και ο τομέας παιδείας του Δήμου παράλληλα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Ακόμα μία δράση κοινωνικής πολιτικής έχει στα άμεσα σχέδια προς υλοποίηση ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας , καθώς πολύ σύντομα αναμένεται η έναρξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Σκοπός της λειτουργίας του θα είναι η ανακούφιση όσων οικογενειών με παιδιά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα καθώς κι η βοήθεια κι η προετοιμασία των μαθητών  για τις επερχόμενες εξετάσεις.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο πρόκειται να λειτουργήσει από 01/10/2015 έως 30/05/2016. Με αυτό το δεδομένο καλούνται εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να προσφέρουν από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να στελεχώσουν τις δομές του, ενώ μετά το πέρας των μαθημάτων θα χορηγηθούν βεβαιώσεις εθελοντικής προσφοράς διδασκαλίας.

Επίσης ο Δήμος έχοντας έρθει σε επαφή με δασκάλους και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών  και κατόπιν της άψογης και αγαστής συνεργασίας μαζί τους, πρόκειται  να βοηθήσουν από κοινού οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα και να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν την εκμάθηση των ξένων γλωσσών, που είναι τόσο απαραίτητο προσόν στις μέρες μας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους και να στείλουν ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο και στοιχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ θα απευθύνονται στο γραφείο του βοηθού Δημάρχου σε θέματα παιδείας κ. Ξενοφώντα Μπαχρά  (Πλ.Δημοκρατίας,Κ.Αχαΐα – άνωθεν του πολιτιστικού κέντρου «Μελίνα Μερκούρη»).

Τηλ. Επικοινωνίας: 26930-25000, fax:26930-22076 και E-mail : proedrosotad@gmail.com

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων