Την διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας κ. Αναστασία Κουμούση επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου.

Την  διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας κ.  Αναστασία Κουμούση επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου.

 

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με την περαιτέρω αξιοποίηση των αρχαιολογικών μνημείων που βρίσκονται στο δήμο Δυτικής Αχαΐας είχαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας κ.  Αναστασία Κουμούση, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016. 

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει στην επικράτειά του πλειάδα αρχαιολογικών, θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων και οφείλουμε να τα αναδείξουμε  ώστε να γίνουν όλα επισκέψιμα…» ανέφερε ο Δήμαρχος ενώ τόνισε ότι : «….έχουμε άψογη σχέση και συνεργασία τόσο με την κ. Κουμούση όσο και με τα στελέχη της υπηρεσίας και ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι η γνωριμία, η μελέτη, η   προστασία, η περαιτέρω ανάδειξη ιστορικών, θρησκευτικών και αρχαιολογικών χώρων και η συνειδητοποίηση της αξίας τους,  συμβάλλουν στην  βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας……».   

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δύμης κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος και ο κ. Ανδρέας Κωστόπουλος υπηρεσιακό στέλεχος της Εφορείας Αρχαιοτήτων, ο οποίος κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων