Την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

1

 

 

 

 

 

Συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το χώρο της παιδείας, στο δήμο Δυτικής Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε κατά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με την Υπουργό. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ζήτησε την κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία  ενώ επικαιροποίησε και την αναγκαιότητα  λειτουργίας  όλων των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Επιπλέον ενημέρωσε  την κ. Σία Αναγνωστοπούλου  για την πορεία  καθώς και για την δυναμική που  καταγράφει το Δ.Ι.Ε.Κ.  της Δυτικής Αχαΐας  και αποφασίστηκε από κοινού να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας δομής, παρουσία της υπουργού, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00.

Η υπουργός ανέφερε ότι  εντός των επόμενων ημερών θα καλυφτούν  όλα τα κενά  στα σχολεία του δήμου  ενώ είναι προς διαμόρφωση  εκπαιδευτικό πρόγραμμα για  ειδικές ομάδες μαθητών  του δήμου Δυτικής Αχαΐας για το οποίο λεπτομέρειες θα ειπωθούν κατά την διάρκεια της συνέντευξης που θα παραχωρήσει η κ. Αναγνωστοπούλου  πριν τα εγκαίνια του Δ.Ι.Ε.Κ. Δυτικής Αχαΐας.

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων