Την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

1

 

 

 

 

 

Συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το χώρο της παιδείας, στο δήμο Δυτικής Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε κατά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με την Υπουργό. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ζήτησε την κάλυψη των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία  ενώ επικαιροποίησε και την αναγκαιότητα  λειτουργίας  όλων των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Επιπλέον ενημέρωσε  την κ. Σία Αναγνωστοπούλου  για την πορεία  καθώς και για την δυναμική που  καταγράφει το Δ.Ι.Ε.Κ.  της Δυτικής Αχαΐας  και αποφασίστηκε από κοινού να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας δομής, παρουσία της υπουργού, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00.

Η υπουργός ανέφερε ότι  εντός των επόμενων ημερών θα καλυφτούν  όλα τα κενά  στα σχολεία του δήμου  ενώ είναι προς διαμόρφωση  εκπαιδευτικό πρόγραμμα για  ειδικές ομάδες μαθητών  του δήμου Δυτικής Αχαΐας για το οποίο λεπτομέρειες θα ειπωθούν κατά την διάρκεια της συνέντευξης που θα παραχωρήσει η κ. Αναγνωστοπούλου  πριν τα εγκαίνια του Δ.Ι.Ε.Κ. Δυτικής Αχαΐας.

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων