Την άμεση αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Κάτω Αχαΐας ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Η αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της  Κάτω Αχαΐας και η  βελτίωση της ποιότητας των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες τόσο του Δήμου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  28 Μαΐου 2015 στο Υπουργείο Υγείας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, στα χρονίζοντα προβλήματα, την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την υποχρηματοδότηση η οποία έχει οδηγήσει το Κ.Υ. στα όρια κατάρρευσής του,  τις σοβαρές αδυναμίες στην λειτουργία του καθώς και στην ανάγκη άμεσης στελέχωσης με το προβλεπόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον απαραίτητο και εκσυγχρονισμένο ιατρικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής άκουσε με κατανόηση  τα αιτήματα του Δημάρχου και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας της  Κάτω Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων