Τη Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:30΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 46/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών και της εταιρείας «Rosca Larisa & ΣΙΑ Ε.Ε.».
  2.  Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 502/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πατρών και της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.».
  3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απευθείας ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη προστασίας ακτής Καλαμακίου Δυτικής Αχαΐας».
  4. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση εργασιών παραγωγής εκτυπώσεων τοπογραφικών και κατασκευαστικών σχεδίων του Δήμου.
  5. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών από διαδικτυακή βάση πληροφοριών και εφαρμογών ΟΤΑ και νομικών τους προσώπων (DIMOSNET).
  6. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών του Δήμου (Κ.Τ.Ε.Ο.) και διάθεση πίστωσης.
  7. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πίστωσης για δαπάνες προμήθειας γάλακτος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων