Τη δημιουργία δημόσιου ΙΕΚ ζητά ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου

20150302_122956

Τη δημιουργία δημόσιου ΙΕΚ  στην περιοχή ζητά ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο οποίος στις αρχές Μαρτίου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας Παναγιώτη Αναγνώστου στο γραφείο του τελευταίου. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο βοηθός δημάρχου σε θέματα παιδείας και εκκλησιαστικά ζητήματα Ξενοφών Μπαχράς .

Στο πλαίσιο της συζήτησης  ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ΙΕΚ στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για την περιοχή. Ο κ. Αναγνώστου, αντιμετώπισε ιδιαίτερα θετικά αυτό το αίτημα και δήλωσε ότι με χαρά θα παρέχει την στήριξη του, αλλά και τις εξειδικευμένες γνώσεις του προκειμένου αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος τόνισε: « Η δημιουργία ενός τέτοιου ιδρύματος στον δήμο μας θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς όχι μόνο θα προάγει τη γνώση, πάνω σε ειδικότητες που θα σχετίζονται με τις δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής (τουριστικά επαγγέλματα, αγροτικά κ.λπ.), αλλά θα δώσει και μια οικονομική  “ανάσα” στους  γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στην πρωτεύουσα του νομού, με τα επακόλουθα οικονομικά βάρη , λόγω της υφιστάμενης κρίσης».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων