Θωράκιση  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας λόγω αντιπυρικής περιόδου

Οι δράσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Αντιδημαρχίας  της   πολίτικης  προστασίας για την θωράκιση  του δήμου λόγω αντιπυρικής περιόδου συνεχίζεται με την τοποθέτηση νέων  καινούριων πυροσβεστικών κρουνών και την επισκευή και συντήρηση των παλαιών.

Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνει το έργο των κρουνών σε όλη την επικράτεια του δήμου ένα έργο ουσίας  οπού είχε αρκετά χρονιά  να  πραγματοποιηθεί.

Την επομένη εβδομάδα γίνετε η εγκατάσταση  εργολάβων ανά Δημοτική ενότητα ταυτόχρονα για την  διάνοιξη  καθαρισμό των αντιπυρικών ζωνών  σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία της ΒΙΠΕ και των Λεχαινών και τους τοπικούς πρόεδρους.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 16/06/2021

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 15/06/2021 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΕΡΓΩΝ Μιχόϊ: grader συντήρηση αγροτικού δρόμουΤσάπα: ΒλάβηΛάππα:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 14/06/2021

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 14/06/2021 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΕΡΓΩΝ Λάππα: Πλακώστρωση από εργάτες κοιμητηρίου και

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων