Τεχνικές παρεμβάσεις στου Λάππα και στον Αλισσό

Παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο στον Αλισσό σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Οι παρεμβάσεις γίνονται στην περιοχή της Σερδενής και περιλαμβάνουν διαμόρφωση και χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων σε μήκος περίπου 1.500 μέτρων.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η παρέμβαση στη θέση Καλογερόστανη στου Λάππα. Στο σημείο εκείνο οι βροχές των Χριστουγέννων, είχαν καταστρέψει παλιό γεφύρι γεγονός που εμπόδιζε την πρόσβαση σε καλλιέργειες ενώ απόκλεισε και δύο κατοικίες. Οι παρεμβάσεις του Δήμου περιλάμβαναν διαμόρφωση της κοίτης ώστε να υποδέχεται μεγαλύτερους όγκους νερού αλλά και την κατασκευή νέου και σύγχρονου γεφυριού προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των καλλιεργητών, κυρίως φράουλας, στις καλλιέργειές τους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων