Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ:

Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

  1. Μυλωνά Νικ. Παναγιώτη
  2. Τραχάνη Ανδ. Σπυρίδωνα
  3. Δημόπουλο Ιωαν. Σπυρίδωνα
  4. Παλαιολόγο Κων. Γεώργιο
  5. Γκοτσούλια Βασ. Διονύσιο
  6.  Στεργιόπουλο Κων. Άγγελο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για λειτουργία Λούνα Πάρκ κατά την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης (θρησκευτικής εορτής του Τιμίου Σταυρού) από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου 2015 στην Κάτω Αχαΐα.
  2. Κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για λειτουργία Καρουζέλ κατά την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης (θρησκευτικής εορτής του Τιμίου Σταυρού) από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου 2015 στην Κάτω Αχαΐα.
  3. Κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: “Αναβάθμιση, βελτίωση και σήμανση δικτύου μονοπατιών και αξιοθέατων στην Τ.Κ. Πετροχωρίου της Δ.Ε. Δύμης, Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Σπάτων, Τ.Κ. Πέττα της Δ.Ε. Λαρίσου και στην Τ.Κ. Σαντομερίου της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
  4. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού» – Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης στην Παραλία Νιφοραιίκων

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων