Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00΄

ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας1. Μυλωνά Νικ. Παναγιώτη

2. Τραχάνη Ανδ. Σπυρίδωνα

3. Δημόπουλο Ιωαν. Σπυρίδωνα

4. Παλαιολόγο Κων. Γεώργιο

5. Γκοτσούλια Βασ. Διονύσιο

6. Στεργιόπουλο Κων. Άγγελο

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Α) Κατάρτιση προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας οικονομικού έτους 2016, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθ. 125/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ, Β) Κατάρτιση πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων ετήσιου προϋπολογισμού 2016 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (Ο.Π.Δ.).
  2. Λήψη απόφασης για την άσκηση προσφυγής αναφορικά με την ακύρωση της αριθ. 231/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της αριθ. 137/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας περί της διαδικασίας για την απευθείας ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη προστασίας ακτής Καλαμακίου Δυτικής Αχαΐας.
  3. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 63/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου του Σπυρίδωνα.
  4. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 64/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου του Σπυρίδωνα.
  5. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 65/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου του Σπυρίδωνα.
  6. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 66/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δύμης και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου του Σπυρίδωνα.
  7. Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθ. 39/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δύμης σχετικά με δικαστική υπόθεση του Ανδρέα Νταργαρά του Ιωάννη κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων