Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας σε τρίτους για εκμετάλλευση (καντίνες) έναντι ανταλλάγματος της 10ης Ιουνίου 2015.
  2. Περί έγκρισης ή μη του με αριθ. πρωτ. 10297/3-6-2015 αιτήματος του κ. Κούφη Κωνσταντίνου του Γεωργίου.
  3. Περί έγκρισης ή μη του με αριθ. πρωτ. 10298/3-6-2015 αιτήματος του κ. Καλογερή Ανδρέα του Ιωάννη.
  4. Περί άσκησης ή μη παρέμβασης του Δήμου σε διανοιγείσα δίκη αφορώσα αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας AGROPACKING ΕΠΕ κατά της Δ.Ε.Η. Α.Ε.
  5. Περί άσκησης ή μη εφέσεως κατά της υπ’ αριθ. 178/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών σχετικά με δικαστική υπόθεση των: 1) Ειρήνης Σταυρογιαννοπούλου του Ιωάννη και 2) Μαριάνθης Κανταλή του Γεωργίου κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ως καθολικού διαδόχου του Δήμου Λαρίσου.
  6. Περί έγκρισης ή μη εξώδικου συμβιβασμού με την εταιρεία “DATA RESEARCH AND CONSULTING A.E.”
  7. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
   

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων