Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου,  προκειμένου να συζητηθούν τα  παρακάτω θέματα:

 

  1. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα με διακριτικό τίτλο «ΚΑΣΤΕΛΛΑ» του κ. Τραχάνη Σπυρίδωνα στην Παραλία Αλισσού της Τ.Κ. Αλισσού της Δ.Ε. Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  2. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα του κ. Λινάρδου Νικολάου στα Λουσικά της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  3. Γνωμοδότηση όσον αφορά την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης  έμπροσθεν των Σχολικών Συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας και της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

                                                                                       

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΥΛΩΝΑΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων