Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα

ΠΡΟΣ:Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας
1. Πατρούλα Αλεξ. Κοκκίνη
2. Ηλία Γεωρ. Καραμπελιά
3. Ξενοφών Ιωαν. Μπαχρά
4. Χρήστο Νικ. Φιλιππόπουλο
5. Γεώργιο Νικ. Παναγιωτόπουλο
6. Χρήστο Παν. Μεντζελόπουλο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
1. Χορήγηση Προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος “Παντοπωλείο- Οβελιστήριο – Καφενείο” στον κ. Γερασιμόπουλο Χρήστο του Παναγιώτη στην Τ.Κ Λιμνοχωρίου, της Δ.Ε Μόβρης, Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
2. Χορήγηση ανανέωσης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (τύπου Α΄) στον κ. Αντωνόπουλο Νικόλαο του Σωτηρίου .
3. Χορήγηση ανανέωσης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (τύπου Α΄) στον κ. RASHA MANUSHAQE του ANDREA
4. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ¨ της κ. Μητροπούλου Ευγενίας του Διονυσίου, στην Τ.Κ. Μετοχίου της Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας
5. Γνωμοδότηση σχετικά με την Έγκριση και Παραλαβή των παραδοτέων Β1 σταδίου της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ./ΣΧΟΟΑΠ) διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και κατευθύνσεις εκπόνησης του Β2 σταδίου της μελέτης.
6. Γνωμοδότηση σχετικά με την «Παραχώρηση ακινήτου για την δημιουργία χώρου κατασκήνωσης και εγκαταστάσεων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ( Ε.Σ.Α. με Α.)»
7. Γνωμοδότηση για την ίδρυση χώρου κοιμητηρίου Κάτω Αχαΐας σε οικόπεδο έκτασης 44 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στα Μανετέικα Δ. Ε. Δύμης»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΥΛΩΝΑΣ

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων