Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00

ΠΡΟΣ:Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

  1. Πατρούλα Αλεξ. Κοκκίνη
  2. Ηλία Γεωρ. Καραμπελιά
  3. Ξενοφών Ιωαν. Μπαχρά
  4. Χρήστο Νικ. Φιλιππόπουλο
  5. Γεώργιο Νικ. Παναγιωτόπουλο
  6. Χρήστο Παν. Μεντζελόπουλο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου,  προκειμένου να συζητηθούν τα  παρακάτω θέματα:

  1. Χορήγηση Προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος “Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (Ζεστής και Κρύας Κουζίνας) (Ψητοπωλείο – Εστιατόριο) – Επιχείρηση Αναψυχής καθώς και Επιχείρηση Προσφοράς κατά κύριο λόγο Οινοπνευματωδών Ποτών (Καφενείο)” του κ. Πουλίδα Αθανάσιου του Νικολάου, κατοίκου της Τ.Κ. Άρλας, της Δ.Ε. Ωλενίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  2. Χορήγηση Δεύτερης Προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος “Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος (οβελιστηριο) – Επιχείρηση Αναψυχής καθώς και Επιχείρηση Προσφοράς κατά κύριο λόγο Οινοπνευματωδών Ποτών (Καφενείο)” της κ. Τσάμη Δημητρούλας του Γεωργίου, κατοίκου του οικισμού Καραμεσινεΐκων της Τ.Κ. Καραιΐκων, της Δ.Ε. Μόβρης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  3. Σφράγιση και Ανάκληση Άδειας Λειτουργίας του καταστήματος «ΚΑΦΕ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ κ.λ.π.» του Κλάδη Νικολάου του Παναγιώτη στον οικισμό Ράχη της Τ.Κ. Καραιΐκων, της Δ.Ε. Μόβρης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΥΛΩΝΑΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων