Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρα 13:00΄

ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

1.       Πατρούλα Αλεξ. Κοκκίνη

2.      Ηλία Γεωρ. Καραμπελιά

3.      Ξενοφών Ιωαν. Μπαχρά

4.      Χρήστο Νικ. Φιλιππόπουλο

5.      Γεώργιο Νικ. Παναγιωτόπουλο

6.      Χρήστο Παν. Μεντζελόπουλο

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρα 13:00΄ στην Κάτω Αχαΐα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου,  προκειμένου να συζητηθούν  τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Χορήγηση Προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος “ Επιχείρηση Προσφοράς κατά κύριο λόγο Οινοπνευματωδών Ποτών (Καφενείο – ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ)” της κ. Πετροπούλου Βαρβάρας του Γεωργίου, κατοίκου της Τ.Κ. Λακκόπετρας, της Δ.Ε. Λαρίσου, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  2. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ του κ. Παναγιωτόπουλου Θεόδωρου του Ιωάννη, στον οικισμό Λάππα της Τ.Κ. Μετοχίου της Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  3. Γνωμοδότηση επί προτεινόμενης μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του δικτύου της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.
  4. Γνωμοδότηση επί προτεινόμενης τροποποίησης κυκλοφοριακής σύνδεσης της επιχείρησης ‘ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ’ με δτ ‘ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.’ στο Ο.Τ. 62 του σχεδίου πόλης Κάτω Αχαΐας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΜΥΛΩΝΑΣ

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων