Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και αγροτοσυνδικαλιστές της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν διεξοδικά ζητήματα της αγροτικής παραγωγής και ιδιαίτερα τα προβλήματα στις καλλιέργειες του καρπουζιού, της πατάτας, των σταφυλιών και των κηπευτικών.

Σε ότι αφορά τα καρπούζια και τις πατάτες ο υπουργός ενημέρωσε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί λύσεις ενώ για τα αμπέλια ζήτησε να συνταχθεί πλήρης φάκελος ώστε να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και να ακολουθήσει η καταβολή αποζημιώσεων.

Στην αντιπροσωπεία μετείχαν ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ, ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Λιάκος και οι αγροτοσυνδικαλιστές Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Χρήστος Μπεκίρης και Νίκος Κοκκίνης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αχαιός βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης που φρόντισε για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

«Είχαμε με τον υπουργό μια παραγωγική και χρήσιμη συνάντηση» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ και συνέχισε: «Ο Δήμος αισθάνεται υποχρεωμένος να είναι δίπλα στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και να δίνει μαζί του όλες τις αναγκαίες μάχες για την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής και το εισόδημα των καλλιεργητών. Παρουσιάσαμε στον υπουργό μια ευρεία γκάμα προβλημάτων, ακούσαμε τις προτεινόμενες λύσεις, διατυπώσαμε τις δικές μας προτάσεις κι αυτός, για τη δημοτική αρχή, είναι ένας αγώνας αδιάκοπος», κατέληξε ο Κυριάκος Ορλώφ.

(Φωτό: ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός με τον αντιδήμαρχο Κυριάκο Ορλώφ)

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 26.09.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 26/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων