Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αχαΐας

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κου Χαράλαμπου Μπονάνου σήμερα Τετάρτη 5/10 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αχαΐας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.

Εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κο Χαράλαμπο Μπονάνο και τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κο Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο συμμετείχαν και οι αρμόδιοι διευθυντές κύριοι Νικόλαος Γυφτάκης και Παναγιώτης Γουναρόπουλος.

Στη συνάντηση αυτή ιεραρχήθηκαν τα προβλήματα με βάση την επικινδυνότητα και την προστασία από πλημμυρικά φαινόμενα σε χωριά, οικισμός, εγκαταστάσεις και καλλιέργειες.

Οι παρεμβάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει τοπικά και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν σε μεγαλύτερη κλίμακα ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Πέρα από τους καθαρισμούς, διανοίξεις και διευθετήσεις ποταμών, χειμάρρων και ρεμάτων συζητήθηκαν και τεχνικά έργα που βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης από την Περιφέρεια καθώς και άλλα που ήδη μελετώνται.

Τέλος, σε κλίμα συνεργασίας συμφωνήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μπονάνος με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων να επισκεφθεί, πέραν των άλλων, σημεία που υπάρχουν χρόνια προβλήματα ώστε να δοθούν λύσεις όσο πιο άμεσα γίνεται.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων