Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας

Συνεδρίασε σήμερα (Πέμπτη 14/10) το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Κατά τη συνεδρίαση έγινε επισκόπηση των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των ισχυρών βροχοπτώσεων ενώ επίσης συζητήθηκαν οι αναγκαίες κινήσεις και τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν λόγω του συνεχιζόμενου κύματος της κακοκαιρίας.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Ταπεινός Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Μάλλιαρης Γρηγόρης, ο Διοικητής της Π/Υ ΒΙ.ΠΕ Πατρών κ. Μαρτζάκλης Βασίλειος, ο Πυραγός της Π/Υ Λεχαινών κ. Παπούλιας Χαράλαμπος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ραυτακόπουλος Αθανάσιος και οι εθελοντές του ΣΕΔΙΠ κύριοι Φωτόπουλος Νίκος, Δημητρακόπουλος Γιώργος και Μπρακατσέλος Παναγιώτης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων