Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  ΔΕΠΑΝ στην Δυτική Αχαΐα.

 

Το Σάββατο  24 Ιουνίου 2017 το  Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνεδρίαση του,  στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Το Δίκτυο Πόλεων Δ.Ε.Π.Α.Ν. περιλαμβάνει μια σειρά από οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη.

Στην  συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ συμμετείχαν – τα μέλη-  ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος  Νικολάου,  Δράμας κ. Μαμσάκος ως Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Δήμαρχοι Παιονίας κ. Γκουντενούδης, Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας, Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, Ωροπού κ. Ρούσσης, οι Αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαίας κ. Μπαχράς και Βριλησσίων κ. Χονδροματίδης, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΠΑΝ κ. Κουτσιώρης,  στελέχη της εταιρίας καθώς και αιρετοί του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Κατά τη διαμονή τους στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τα μέλη του ΔΕΠΑΝ συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιούχου της πόλης της Κάτω Αχαΐας,  Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου & Βαπτιστού , ενώ επισκέφθηκαν το παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της περιοχής μας  και  είχαν συνεργασία με φορείς του τόπου μας καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης κ. Νικόλαο Τσώκο.

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων