Συνεδρίασε το ΣΤΟ- Σε κατάσταση υψηλού κινδύνου για φωτιές η Δυτική Αχαΐα

Συνεδρίασε εκτάκτως το ΣΤΟ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας υπό την προεδρία του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά, το απόγευμα του Σαββάτου (22/7).

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μετά την υψηλή επικινδυνότητα του Δήμου για φωτιές στις αμέσως επόμενες ώρες.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο διοικητής της Πυροσβεστικής μονάδας στη ΒΙ.ΠΕ. αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Μπαλτάς και από την ίδια μονάδα ο αντιπυραρχος Κωνσταντίνος Σκρεμμύδας και ο πυραγός Γιάννης Πέττας, από την Π.Υ. Λεχαινών ο πυραγός Χαράλαμπος Παπούλιας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ανδρέας Σταθόπουλος, ο υπαστυνόμος Γιάννης Παπαϊωάννου από το Α.Τ. Κάτω Αχαϊας, ο Βασίλης Ντεμίρης από τη Δασική Υπηρεσία, ο πρόεδρος του ΣΕΔΙΠ Γεράσιμος Παναγόπουλος, η Ευθαλία Ζαμπέρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Ορλώφ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάκης Κουνάβης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Γρηγόρης Μάλλιαρης, από το πλήρωμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου οι κ. Μπρακατσέλος και Τζέλης αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Αχαιας Βαγγέλης Τησαρχοντος.

Στη συνεδρίαση έγινε επισκόπηση των μέτρων που έχουν ληφθεί όπως οι επίγειες και εναέριες περιπολίες, εξετάστηκε η διαθεσιμότητα του υπάρχοντος εξοπλισμού και του προσωπικού ενώ ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ζήτησε από τους προέδρους των κοινοτήτων να έχουν διαθέσιμα τρακτέρ με γεμάτες δεξαμενές νερού αλλά και λοιπό εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ανάγκες πυρόσβεσης.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων