Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο της  Τοπικής  Κοινότητας  Μαζαρακίου στην Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου. «….Δεν το βάζουμε κάτω ιεραρχούμε τις ανάγκες και παρά την φτώχεια που διαχειριζόμαστε εκτελούνται αρκετές εργασίες σε πολλούς τομείς σε όλο το Δήμο Δυτικής Αχαΐας καθώς και στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας. Βέβαια παρά τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν εξακολουθούν να υπάρχουν επικίνδυνα σημεία και στοχεύουμε να τα αποκαταστήσουμε. Όμως πολλά έργα οδοποιίας  θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί την εποχή των «παχιών» αγελάδων που το χρήμα έρρεε άφθονο αλλά δυστυχώς τα έργα γίνονταν τότε για να εξυπηρετήσουν ημετέρους και όχι την τοπική κοινωνία στο σύνολό της…» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ωλενίας  κ. Χρήστος Σκάγιας.

 

 

20160918_123004 20160918_122922

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων