Συνεχίζεται κανονικά η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών

Όπως είναι γνωστό το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου βρίσκεται εκτός λειτουργίας ύστερα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη λειτουργία του.

Έως ότου επισκευασθεί η αντιδημαρχία καθαριότητας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών, συμβατικό απορριμματοφόρο ώστε η αποκομιδή της ανακύκλωσης να συνεχιστεί κανονικά.

Συνεπώς οι συνδημότες καλούνται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κανονικά τους κάδους ανακύκλωσης και με την ευκαιρία υπενθυμίζονται οι βασικοί κανόνες:

  • Μείωση του όγκου των χαρτοκιβωτίων και γενικότερα των υλικών συσκευασίας διπλώνοντάς τα, ώστε να καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατό όγκο στους κάδους ανακύκλωσης.
  • Απόρριψη στους μπλε κάδους μόνο ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο) και ΟΧΙ σκουπίδια.

Η αντιδημαρχία καθαριότητας ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των συνδημοτών για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και να προστατεύσουμε το περιβάλλον και το Δήμο μας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα μέτρα λόγω επικείμενων πλημμυρικών φαινομένων κακοκαιρία ΕΜΙΛ”

Σήμερα Παρασκευή 1/3/2024 συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΙΚΑ 27-02-2024.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Ε.Δ.Η.Ε. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-02-2024 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΑΙΙΚΩΝ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων