Συνεχίζεται κανονικά η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών

Όπως είναι γνωστό το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου βρίσκεται εκτός λειτουργίας ύστερα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη λειτουργία του.

Έως ότου επισκευασθεί η αντιδημαρχία καθαριότητας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών, συμβατικό απορριμματοφόρο ώστε η αποκομιδή της ανακύκλωσης να συνεχιστεί κανονικά.

Συνεπώς οι συνδημότες καλούνται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κανονικά τους κάδους ανακύκλωσης και με την ευκαιρία υπενθυμίζονται οι βασικοί κανόνες:

  • Μείωση του όγκου των χαρτοκιβωτίων και γενικότερα των υλικών συσκευασίας διπλώνοντάς τα, ώστε να καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατό όγκο στους κάδους ανακύκλωσης.
  • Απόρριψη στους μπλε κάδους μόνο ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο) και ΟΧΙ σκουπίδια.

Η αντιδημαρχία καθαριότητας ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των συνδημοτών για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και να προστατεύσουμε το περιβάλλον και το Δήμο μας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων