Συνεχείς εργασίες στο αγροτικό οδικό δίκτυο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα χαλικοστρώσεων στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Τόσο με τις υπό εξέλιξη εργολαβίες όσο και με ίδια μέσα του Δήμου και πάντα σε στενή συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων έχουν ήδη γίνει παρεμβάσεις στις κοινότητες Πέτα, Ματαράγκα, Σπάτα, Σαντομέρι, Πόρτες, Ριόλο και Μύρτο ενώ σήμερα (30/10) οι σχετικές εργασίες προχωρούν στη Χαραυγή και στο Μύρτο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι εργασίες θα αναπτυχθούν στα Νιφορέϊκα, στο Λιμνοχώρι και στη Λακκόπετρα ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί καλύπτοντας όλη την έκταση του Δήμου.

Σημειώνεται ότι η συνεχής παρακολούθηση και οι επεμβάσεις συντήρησης στο αγροτικό οδικό δίκτυο, ώστε αυτό να διατηρείται σε σταθερά καλή λειτουργική κατάσταση, αποτελεί μια πάγια υποχρέωση του Δήμου που ασκείται αδιάκοπα και παραμένει σταθερά στο επίκεντρο της προσοχής της δημοτικής αρχής.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων