Συνάντηση του Δημάρχου με τον πατέρα Απόστολο Δημητρόπουλο

20141003_203109

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας , κ. Χρήστος Νικολάου ,  συναντήθηκε με τον πατέρα Απόστολο Δημητρόπουλο και τον αντιπρόεδρο  του   εκκλησιαστικού  συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Κ. Αχαΐας  , κ. Μιχαλόπουλο  Παναγιώτη, με σκοπό την συζήτηση καίριων θεμάτων που απασχολούν τόσο τον δήμο όσο και την εκκλησιαστική κοινότητα  και την κοινωνία μας γενικότερα.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε το φλέγον για την Κάτω Αχαΐα ζήτημα της ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και εντατικοποιημένων δράσεων για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων  που θα συμβάλλουν στην γρηγορότερη και απρόσκοπτη  αποπεράτωση του θεάρεστου έργου της οικοδόμησης του Ιερού Ναού.

Τέλος ο Δήμαρχος, ενημέρωσε  ότι για πρώτη φορά    θεσμοθετείται η θέση   βοηθού δημάρχου για τα εκκλησιαστικά ζητήματα και δεσμεύτηκε πως θα γίνουν όλες οι από μέρους του ενέργειες, ενώ την θέση αυτή θα αναλάβει ο βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας , κ. Ξενοφώντας Μπαχράς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων