Συνάντηση του δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου με τον Γραμματέα Οικονομίας , Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας του ΠΑΣΟΚ κ. Ηρακλή Ρούπα, στο νέο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας

 

Τον κ. Ηρακλή Ρούπα υποδέχτηκε στο νέο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας ο κ. Χρήστος Νικολάου με τον πρώτο να εύχεται  ¨καλορίζικο¨  το νέο διοικητήριο.

Στην μεταξύ τους συζήτηση  κυριάρχησε το θέμα της μεταστέγασης των υπηρεσιών του δήμου σε δημόσιο κτίριο – δίχως ενοίκια – ενώ τονίστηκε το γεγονός ότι εκτός από την εξοικονόμηση χιλιάδων ευρώ από το ταμείο του δήμου και κατ’ επέκταση του φορολογούμενου δημότη, η λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου θα γίνει  πιο αποδοτική και θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός στα πλαίσια της εσωτερικής λειτουργίας.

Επίσης συζητήθηκαν οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις που απασχολούν τη χώρα, ενώ από τον κ. Ρούπα  επισημάνθηκε, καθότι και οικονομολόγος,  η αναγκαιότητα αναπτυξιακής πορείας αλλά και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Ελλάδα καθώς και στην επιτακτική ανάγκη προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας ώστε να αποθαρρύνουμε την μετανάστευση των νέων επιστημόνων.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων