Συνάντηση του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου με τον γενικό γραμματέα του δήμου Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Διδασκάλου

Επίσκεψη στο δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου όπου και συναντήθηκε με τον  γενικό γραμματέα του δήμου τον κ. Διδασκάλου.

Ο δήμαρχος ανέφερε στο γενικό τα σημαντικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν από την θεομηνία των τελευταίων ημερών, την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο δήμο και ζήτησε τη διαδημοτική συνεργασία σε αρκετά ζητήματα για τα οποία έχει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία ο δήμος Αμαρουσίου.

Ο κ. Διδασκάλου, γνώστης της περιοχής καθότι ήταν ο προηγούμενος Γενικός Γραμματέας  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, ανταποκρίθηκε θετικά για τα θέματα  διαδημοτικής συνεργασίας και διαβεβαίωσε τόσο το δήμαρχο  όσο και την

κα Πατρούλα Κοκκίνη, πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ, που συμμετείχε στην συνάντηση για την στήριξη και την βοήθεια ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν ευπαθείς ομάδες  και ΑμεΑ.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων