Συνάντηση Ορλώφ – Μπατζαλή για τους τσιγγάνικους γάμους

Με τον Αντώνη Μπατζαλή, πρόεδρο του συλλόγου «Νεολαίοι και γυναίκες Ρομά Κάτω Αχαΐας ο Άγιος Γεώργιος» συναντήθηκε χθες (31/5) ο αντιδήμαρχος και εκτελών χρέη Δημάρχου Κυριάκος Ορλώφ.

Ο Κ. Ορλώφ μετέφερε στο συνομιλητή του τη ζωηρή δυσφορία που έχουν οι δημότες της Κάτω Αχαϊας από τον τρόπο διεξαγωγής των τσιγγάνικων γάμων, τις καταλήψεις οδών και πεζοδρομίων και την παραβίαση των ωραρίου κοινής ησυχίας.

Επί πλέον ο Κ. Ορλώφ ζήτησε τη συμβολή των Ρομά στην τήρηση της νομιμότητας, της ομαλής λειτουργίας της πόλης και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των δημοτών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων