Συνάντηση με τους Επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Συνάντηση με τους Επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.  

 

Εφ’ όλης της ύλης ζητήματα περιελάμβανε η ατζέντα κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο γραφείο του δημάρχου με τους Επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

«Πραγματοποιήσαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, με ορθή αντιπαράθεση πολιτικών επιχειρημάτων – και όχι προσωπική αντιπαλότητα – για στρατηγικά ζητήματα πνοής και ανάπτυξης  που αφορούν το Δήμο μας όπως το Επιχειρησιακό, το ΣΧΟΟΑΠ, το Γ.Π.Σ. Δύμης αλλά και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας. Επιπλέον συζητήσαμε το φλέγον και ιδιαίτερο ζήτημα του  προσφυγικού και την ανθρωπιστική του διάσταση, το οποίο ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν καθώς στην περιοχή μας ζουν και διαβιούν χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες και ευπαθείς ομάδες σκηνιτών Ρομά. Σε όλα τα θέματα που μας απασχόλησαν υπήρξαν σημεία οπού συμφωνήσαμε καθώς και σημεία όπου καταγράφηκαν διαφορετικές απόψεις. Η σύνθεση διαφορετικών απόψεων με σκοπό την πιο σωστή λύση αποτελεί πάντα ζητούμενο και στόχος της Δημοτικής Αρχής  είναι η ανάγκη στράτευσης ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  …..»  τόνισε ο Δήμαρχος  κ. Χρήστος Νικολάου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων