Συνάντηση με τους αμπελουργούς – οινοποιούς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είχε ο δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου

20141106_204456

Τους  αμπελουργούς – οινοποιούς- που δραστηριοποιούνται στο δήμο Δυτικής Αχαΐας  δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου. Η συνάντηση αυτή μεταξύ της δημοτικής αρχής και  αμπελουργών – οινοποιών έδωσε την ευκαιρία να τεθούν τα προβλήματα των κλάδου και μέσω του ανοικτού διαλόγου να βρεθούν λύσεις αλλά και να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας του προϊόντος και στην καλύτερη προβολή και προώθηση των κρασιών της Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου εκτός  των άλλων ανέφερε τα εξής : «Με την σημερινή πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ανοίγει ένας κύκλος διαλόγου με τους αμπελουργούς – οινοποιούς της περιοχής μας, μιας περιοχής που έχει πολλές δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα όμως υπάρχουν και  προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και αυτό αναζητήσαμε μέσα από το διάλογο.

Θέλοντας ουσιαστικά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας  να συμβάλει και  να στηρίξει την προσπάθεια των αμπελοκαλλιεργητών – οινοποιών όσον αφορά την προβολή τους και την προώθησή τους, διαμορφώνει ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στους οινοποιούς, στο Forym Ανάπτυξης 2014 που θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα στις  22 – 23 Νοεμβρίου 2014, αλλά είναι και σε συζήτηση για την διαμόρφωση περιπτέρου που θα τοποθετηθεί τόσο στο κέντρο του Δήμου όσο και στο αεροδρόμιο του Αράξου. Η προσπάθεια μας θα είναι συνεχής καθώς πιστεύουμε ότι η προβολή των τοπικών προϊόντων – κρασιών  μαζί με τον τουρισμό πρέπει να αποτελέσουν παράγοντες ανάπτυξης για την Δυτική Αχαΐα».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων