Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου εγκατεστημένων επιχειρήσεων στην βιομηχανική περιοχή Πατρών είχε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών βρέθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου θέλοντας να «μεταφέρει» μήνυμα στήριξης σε όλες τις υγιείς, παραγωγικές και επιχειρηματικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εν όψει των ιστορικών και σημαντικών γεγονότων που διαδραματίζονται στη Χώρα.

«Είναι καθήκον της Δημοτική Αρχής να συμβάλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και να αναδείξει την σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την καινοτομία, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς και την επανεκκίνηση της οικονομίας, αυτή την τραγική στιγμή,  με μοχλό ανάπτυξης τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταi στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών» ανέφερε ο δήμαρχος και τόνισε ότι «..ζητήματα όπως η  αναζήτηση χώρου για την δημιουργία παιδικού σταθμού στον ευρύτερο χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής, η αποδοτικότερη λειτουργία τόσο της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού όσο και της καθαριότητας του Δήμου όσον αφορά την ΒΙ.ΠΕ., η περιχαράκωση του χώρου της καθώς και η επέκταση των υπεραστικών και αστικών συγκοινωνιών σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής, μας απασχόλησαν σήμερα και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να τα επιλύσουμε, μέσα από συνεχή διεκδίκηση, συνεργασία, διάλογο, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη».

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο βοηθός δημάρχου κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος  αρμόδιος για θέματα Βιομηχανικής Περιοχής.

 

DSC_0394

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων