Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλο είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου

DSC_0695

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας κ. Χρήστος Νικολάου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Σάκη Μαυρόγιαννη και τους αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο, Γεώργιο Παλαιολόγο  και Χρήστο Σκάγια.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την εξάπλωση των κρουσμάτων καταρροϊκού πυρετού που πλήττει το ζωικό κεφάλαιο των κτηνοτρόφων της περιοχής,  το ζήτημα απώλειας της ενίσχυσής τους από την μείωση των επιλέξιμων βοσκοτόπων και την παράταση αδειοδότησης των γεωτρήσεων λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού και τεχνογνωσίας  στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος εκτός των άλλων ανέφερε ότι : «..…η συνάντησή μας με τον κ. Κουκουλόπουλο, εκτός των σημαντικών καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και τα οποία  θίξαμε, έχει να κάνει και με την αναζήτηση των προοπτικών που ανοίγονται στον πρωτογενή τομέα καθώς καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας μας. Καθίσταται αναγκαίο όσο ποτέ να δοθούν κίνητρα και διευκολύνσεις από την Πολιτεία στους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους που ζουν στα χωριά μας για να μπορέσουν να εκσυγχρονίσουν τον εξοπλισμό τους αλλά και να μειώσουν το κόστος παραγωγή τους. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια και με την υποστήριξη του υπουργείου θα συνδιοργανώσουμε  ενημερωτική ημερίδα, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, με ομιλητή τον κ. Κουκουλόπουλο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένη ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων, ενόψει της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2015 – 2020.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων