Συνάντηση με την τοπική ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου. 

 

Τον διοικητή  πυροσβεστικών υπηρεσιών Αχαΐας  κ. Νικόλαο Ρουμελιώτη και τον διοικητή Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Πατρών κ. Ανδρέα Στεμπίλη συνάντησε  στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

«Συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία που έχουμε με την πυροσβεστική υπηρεσία και συζητήσαμε τεχνικά ζητήματα που άπτονται του καλύτερου συντονισμού σε περιπτώσεις πυρκαγιάς. Ο δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι κάτοχος ενός βυτίου – δότη, το οποίο είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για τον αμεσότερο εφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων της. Επιπλέον με τα μικρά πυροσβεστικά που διαθέτουμε μπορούμε και εμείς  επικουρικά, καθώς τον σχεδιασμό τον έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία,  να συμβάλουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς τουλάχιστον στο αρχικό της  στάδιο. Με την συνδρομή όλων μας  και ιδιαίτερα των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων  και των συνδημοτών μας που κατοικούν σε περιοχές υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί το Πυροσβεστικό Σώμα και  καθαρίζουμε τα οικόπεδα  εντός των οικισμών τα οποία κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν εν δυνάμει εστίες πυρκαγιάς, ενώ τόσο οι αντιδήμαρχοι όσο και οι ειδικοί συνεργάτες επικουρούν τους προέδρους των Τ.Κ στις προληπτικές περιπολίες » ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

  Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Γεώργιος Κολοκοτσάς, αξιωματικός της Π.Υ ΒΙ.Π.Ε Πατρών.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων