Συνάντηση με τη διοίκηση της Πειραιώς για το κατάστημα της Τράπεζας στην Κάτω Αχαΐα

Την προσεχή Τρίτη 7/6 αντιπροσωπεία του Δήμου Δυτικής Αχαϊας και φορέων της πόλης θα συναντηθούν με το γενικό διευθυντή και επί κεφαλής του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς Σ. Ηλιάδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι στην Αθήνα στην κεντρική υπηρεσία της Τράπεζας. Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ανάγκη να διατηρηθεί σε λειτουργία το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Γκοτσόπουλο, τους επί κεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Χρήστο Νικολάου, Άγγελο Στεργιόπουλο και Αλέκο Θανόπουλο καθώς επίσης και από τους προέδρους του Εμπορικού και του Αγροτικού Συλλόγου Βασίλη Καρβουνιάρη και Γιώργο Βεσκούκη αντίστοιχα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων