Συνάντηση με τα στελέχη των Κ.Ε.Π. Δυτικής Αχαΐας είχε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου.

Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών,  η αποτελεσματικότερη  εξυπηρέτηση του δημότη καθώς και η διεύρυνση της  λειτουργίας του Κ.Ε.Π. της Κάτω Αχαΐας -τις απογευματινές ώρες και το Σάββατο – ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν  στην συνάντηση.

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διευθύντρια όσο και τα στελέχη των Κ.Ε.Π. για τις υπηρεσίες τους. Επειδή όμως θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη προγραμματίζουμε την διεύρυνση του ωραρίου  λειτουργίας  του Κ.Ε.Π. της Κάτω Αχαΐας  τόσο κατά τις απογευματινές ώρες  όσο  και το  Σάββατο. Ο στόχος της Δημοτικής  Αρχής, πάντα μέσα από συνεργασία, συζήτηση και  ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη των Κ.Ε.Π.,  είναι  η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον Πολίτη» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών  κ. Παναγιώτης Μυλωνάς και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου κ. Βασίλειος Χρονόπουλος

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων