Συνάντηση με τα στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τον καλύτερο συντονισμό & αποτελεσματικότητα στο έργο τους, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η διαρκής βελτίωση της εικόνας του κέντρου της πόλης και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα καθαριότητας σε όλο το δήμο Δυτικής Αχαΐας,  ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου κατά την συνάντηση που είχε με τα στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Και συνέχισε λέγοντας  : «Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, με ελάχιστο προσωπικό στον τομέα  Καθαριότητας και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατάμε το δήμο όσο γίνεται πιο καθαρό. Είναι γεγονός ότι η υπηρεσία καθαριότητας κάτω από αντίξοες συνθήκες καθημερινά παράγει σημαντικό έργο και ειλικρινά σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Με τη λογική όμως ότι εχθρός του καλού είναι το…… καλύτερο, θα πρέπει να έχουμε καλύτερο συντονισμό, αλληλοσεβασμό και συνεργασία μεταξύ μας και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εικόνα του Δήμου. Παράλληλα όμως και κάποιοι συμπολίτες μας που επιλέγουν συνειδητά ή ασυνείδητα, να κατεβάζουν τα ογκώδη απορρίμματα ή ακόμη και μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων, πέραν δηλαδή των συνηθισμένων, στο πεζόδρομο και ιδιαίτερα ημέρες αργιών, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η καθαριότητα, η ευαισθησία και η περιβαλλοντική συνείδηση είναι έννοιες που εμπεριέχονται στη συλλογική ευθύνη, αλλά αφορούν και τον καθένα μας προσωπικά. Συνεπώς, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποποιούμαστε των υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων μας, στον αγώνα αυτό, για μία καθαρή πόλη πρέπει όλοι να είμαστε προς την ίδια κατεύθυνση, συμβάλλοντας και συνεισφέροντας ο καθένας με το δικό του μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γεώργιος Παλαιολόγος προσέφεραν κρασάκι με μεζέ στα στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων