Συνάντηση γυναικών με το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει οκτώ διευθύνσεις και έξι διευθύντριες» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς στη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα, 8 Μαρτίου, με γυναίκες από όλο το Δήμο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Σπύρος Μυλωνάς έκανε μια προσφώνηση κατά τη διάρκειά της οποίας έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του γυναικείου κινήματος από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι σήμερα. «Έχουν γίνει πολλά βήματα από τότε, αλλά απομένουν πολλά ακόμα να γίνουν» σημείωσε και προχώρησε σε μια ειδική αναδρομή στις γυναίκες της Ουκρανίας. «Τις βλέπουμε», είπε «να φεύγουν από τα σπίτια τους μαζί με τα παιδιά τους προς άγνωστη κατεύθυνση και άγνωστη μοίρα. Είναι τα πρώτα και μεγαλύτερα θύματα αυτού του πολέμου» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Τέλος, ο Σπύρος Μυλωνάς αναφέρθηκε στα σύγχρονα προβλήματα παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών που τα τοποθέτησε μέσα στο πλαίσιο της πατριαρχικής κοινωνίας, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την ανάγκη ενθάρρυνσης και υποστήριξης των γυναικών που υφίστανται παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολλές γυναίκες επισημαίνοντας όψεις που δυσκολεύουν το βίο τους ενώ επίσης η συνάντηση ενέκρινε ψήφισμα που θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να υιοθετηθεί από το Σώμα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 17.05.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 17/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 16.05/2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 16/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων