Συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία της Ημερίδας Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Δυτική Αχαΐα.

 

Ημερίδα για τον τουρισμό διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τον σύλλογο Ξενοδόχων Τουριστικών Καταλυμάτων, Εστίασης & Αναψυχής Δυτικής Αχαΐας και την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ. Η προβολή και η προώθηση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας καθώς και ανάδειξη των πανέμορφων  παραλιών  τόσο για τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό τουρίστα θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της ημερίδας.

Στη διάρκεια της ημερίδας στελέχη του υπουργείου Τουρισμού, της Π.Δ.Ε , του Επιμελητηρίου Αχαΐας, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών τουρισμού, επαγγελματίες της περιοχής θα αναπτύξουν θέματα γύρω από τις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος.

«Η περιοχή μας  αποτελεί ένα μωσαϊκό ασύλληπτης ομορφιάς με βιοτόπους, περήφανες μυκηναϊκές πολιτείες και επιβλητικά κληροδοτήματα της θρυλικής Δυμαίας χώρας. Μία επίσκεψη στην Δυτική Αχαΐα,  τόσο για τον Έλληνα επισκέπτη όσο και για τον επισκέπτη από το εξωτερικό, καθώς το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου αποτελεί πύλη εισόδου στη χώρα μας για χιλιάδες τουρίστες σε ετήσια βάση, αποκαλύπτει περισσότερα απ’ όσα περιμένει κανείς. Στόχος όλων μας, Δημοτικής Αρχής, Επαγγελματιών, Συλλόγων, Φορέων και Κατοίκων θα πρέπει να είναι η ανάδειξη της Δυτικής Αχαΐας ως πρώτης γραμμής προορισμού. Προορισμό, φιλόξενο, οικοτουριστικό, περιηγητικό, φυσιολατρικό…..», ανέφερε ο Δήμαρχος κ.  Χρήστος Νικολάου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου Ξενοδόχων Τουριστικών Καταλυμάτων, Εστίασης & Αναψυχής κ.κ. Κωνσταντίνος Ντεμίρης  Αναστάσιος Ανδρικόπουλος, ο εμπορικός δ/ντης της εφημερίδας «Γνώμη» κ. Ιωάννης Χριστόπουλος, ο δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Σύφαντος,  ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Δύμης Νικόλαος Τσώκος, η οινοποιός κα Ελένη Μαυρόγιαννη  , η πρόεδρος της  ΚΕΔΔΥ κ. Πατρούλα Κοκκίνη και ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντας  Μπαχράς.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων