Συνάντηση Δημάρχου – Δεπούντη για την κατολίσθηση στην παραλία Καλαμακίου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στο γραφείο του με τον Επίκουρο καθηγητή Νικόλαο Δεπούντη, του Τμήματος Γεωλογίας -Εργαστήριο Τεχνικής Γεωλογίας, για την κατολίσθηση που έχει πραγματοποιηθεί στην παραλία Καλαμακίου.

Προηγήθηκε αυτοψία στο σημείο από τον κύριο Δεπούντη και την ομάδα του, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δύμης  κο. Σταυρογιαννόπουλο, ενώ από τις πρώτες ώρες είχε βρεθεί στο σημείο και ο δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας κο. Μαγκαφά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος. Δεπούντης στο δήμαρχο, πραγματοποιήθηκε από αυτόν και την ομάδα του, αποτύπωση της θραύσης του εδάφους, αποτύπωση της έκτασης της αστοχίας και ταυτόχρονα αναγνώριση του αιτίου της αστοχίας.

Ο δήμαρχος αναμένει την αναλυτική έκθεση του κου. Δεπούντη με τα συμπεράσματα και τις προτάσεις του, σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων