Συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece!

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐα στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης, της δημιουργίας περιβαλλοντικής συνείδησης, αλλά και της διάδοσης του εθελοντισμού μέσω της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών στον καθαρισμό των ακτών του Δήμου μας και όχι μόνο , στηρίζει ενεργά την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece» και διοργανώνει δράση εθελοντικού καθαρισμού ξεκινώντας  από  την  παραλία της Κάτω Αχαΐας την Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 και ώρα 8:00, με σημείο συνάντησης έναντι του παραλιακού καταστήματος Mayari ( ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν και άλλες παρόμοιες δράσεις).

Ο Δήμος προσκαλεί όλους τους δημότες, τον σύλλογο υπαλλήλων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας , κατοίκους και συλλόγους της περιοχής  να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για το περιβάλλον με τη συμμετοχή τους στις δράσεις αυτές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων