Συλλυπητήρια του Δημάρχου στην οικογένεια του Άγγελου Γεωργιόπουλου

Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή για το θάνατο του Άγγελου Γεωργιόπουλου. Η σχετική δήλωση του Δημάρχου αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να εκφράζουν αλλά και να απαλύνουν την θλίψη και τον πόνο που μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Άγγελου Γεωργιόπουλου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που αγαπούσε τον τόπο μας, κοινωνικά δραστήριος που ήθελε να υπηρετήσει και από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μαζί από τις γραμμές του «Οράματος» αγωνιστήκαμε στις τελευταίες εκλογές για ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες μα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη χωρίς εκείνον. Η μνήμη του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή.

Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων