Συλλυπητήρια του Δημάρχου στην οικογένεια του Άγγελου Γεωργιόπουλου

Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή για το θάνατο του Άγγελου Γεωργιόπουλου. Η σχετική δήλωση του Δημάρχου αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να εκφράζουν αλλά και να απαλύνουν την θλίψη και τον πόνο που μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Άγγελου Γεωργιόπουλου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που αγαπούσε τον τόπο μας, κοινωνικά δραστήριος που ήθελε να υπηρετήσει και από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μαζί από τις γραμμές του «Οράματος» αγωνιστήκαμε στις τελευταίες εκλογές για ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες μα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη χωρίς εκείνον. Η μνήμη του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή.

Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων