Συγχαρητήρια του Δημάρχου προς τον Α.Ο. Δύμης

Τα συγχαρητήριά του απηύθυνε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς προς τον Α.Ο. Δύμης για την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η.

Στο μήνυμά του ο Σπύρος Μυλωνάς αναφέρει τα εξής:

«Απευθύνω θερμά συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τους προπονητές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Α.Ο. Δύμης. Ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς, η άνοδος στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, επιτεύχθηκε και αυτό αποτελεί σημαντική επιτυχία.

Να θέτεις στόχους και να τους κατακτάς με σκληρή και συλλογική προσπάθεια. Αυτό είναι το μεγάλο νόημα του αθλητισμού, αυτό είναι το μεγάλο νόημα της ζωής που μας το δίδαξε φέτος ο Α.Ο. Δύμης. Συγχαρητήρια και πάλι»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων